IMG_3482 2.jpg

I Lygnalia ble den første hytta satt opp i 2015. Det er derfor kun nye hytter av høy standard. Vinterstid har mange av hyttene oppkjørte skiløper utenfor hytteveggen, og flotte tur- og sykkelstier ellers i året. Et eldorado for deg som liker langrenn, orientering, sykkel eller vil gå tur og plukke sopp og bær. 
Mange hytteeiere ønsker å leie ut hytta når de ikke bruker den selv,

og flere av disse finner dere hos Lygna Booking.

lygnabooking logo facebook.png
Hytteutleie på Lygna

Sikre deg en flott ferieuke eller weekend på en av Lygna Booking sine anbefalte hytter. Booking kan gjøres automatisk på deres nettside, eller få hjelp av deres medarbeidere. 

Lygna Booking tar seg av utleie av privateide hytter, slik at du som leietaker har en profesjonell part å forholde deg til. 

Hytteeier på Lygna?

Har du som hytteeier på Lygna ønske om å leie ut hytta når du ikke selv bruker den? Lygna Booking tar seg av alt fra selve bookingen, betaling, vask og levering av nøkler.

For mer info, se www.lygnabooking.no eller tar kontakt på post@lygnabooking.no 

1/1

Private hytter til leie

Hyggelig og romslig familiehytte med 5 soverom og 2 bad

Nyoppført hytte (2016) med plass til 12 personer. Hytta har fem soverom, hvorav to med familiekøye, to bad, romslig inngangsparti og stue i begge etasjer, åpen løsning inn mot kjøkken fra stua nede, samt låsbar utebod og solrik, vestvendt terrasse. Passer for treningssamlinger så vel som familieferier. Leies ut til ansvarsbevisste voksne/familier. Ikke kjæledyr.

Ta kontakt for pris og mer informasjon:

Anne Marte Skari, tlf. 950 67 702

E-post: anne.marte.skari@oppland.org

trulsebo.jpg

Romslig og flott hytte med 4 soverom. Bygget i 2020. Høy standard.

«Store Trulsebu» ligger solrikt til med flott utsikt og med umiddelbar nærhet til løypenett / sykkelstier i herlig turterreng - sommer som vinter. Hytten er meget godt utstyrt, og inneholder stue / kjøkken, loftstue, 4 soverom med plass til 8 personer, stort bad, gjestetoalett.   Parkeringsplass til 2 (3) biler. Elbil lading. Leies ut til voksne / familier, men dessverre ikke til kjæledyr. 

 

Ta kontakt for pris og mer informasjon
Hilsen Fredrikke Fossan-Waage / Leif Magnus Trulserud

M: 926 27 310 / 952 89 200 

E:: fredrikkefossanwaage@gmail.com / lmt@orklaengineering.no